Pınar Satıoğlu

1971, İstanbul
1993 İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi. Halen Bostancı 'da mesleğime devam ediyorum.
1992-2005 İstanbul Dişhekimleri Odası (İDO) Eğitim Komisyonu Üyesi.
2015 / Devam İDO Adalar İlçe Temsilcisi
2014-2019 Adalar Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi
Buğday ve Doğa Derneği Üyesi / ÇYDD destekçisi
2001 / Devam Kadıköy Hayvan Dostları Platformu Üyesi
2012/ Devam Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği Ataşehir temsilcisi
Yerel Hayvan Koruma Gönüllüsü

Yüreği çocuklar, sahipsiz sokak hayvanları ve imkanı olmayanlar için atan, daima sorunların çözümünde bir parça olmaya çalışan gönüllü.

Ayten Şele

1968,İstanbul
1991,İstanbul Üniversitesi,İktisat Fakültesi,İngilizce İktisat
1994-2014,Post Prodüksiyon Şirketi kuurucu ortağı olarak sayısız tanıtım filminin yapımcı/yönetmenliğini yaptım.
2015-2019 Adalar Kent Konseyi Genel Koordinatörü
2015-halen, Gönüllü olarak Adalar Çocuk Orkestrası Koordinatörlüğü
2013 yılından beri Büyükada'da yaşıyorum.

Canan Orbay

Büyükada doğumludur.
Erenköy Kız lisesinden mezun olduktan sonra 1984 yılında İTÜ mimarlık fakültesinde lisans eğitimini 1987 yılında yine İTÜ de endüstüriyel yapım sistemleri alanında lisans üstü eğitimini tamamladı. 2 yıl londrada eğitim alarak 22 yıl kurumsal firmalarda,14 yıl ise serbest mimar olarak yurt içi ve yurt dışı projelerinde, mimar ve yönetici olarak çalışmalarına devam etmiştir.

Bu çalışmalara ek olarak Gebze Teknik Üniversitesinde 2 yıl tasarım eğitmenliği ve jüri üyeliği görevlerini yerine getirmiştir.

İngilizce bilmektedir.

Nezih Bayraktar

1956, İstanbul
1974 Galatasaray Lisesi
1979 İÜ Kimya Fakültesi Kimya Mühendisliği
1980 İÜ İşletme İktisadı Enstitüsü lisans üstü
2016-2019 Adalar Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu başkanı
Fransızca ve İngilizce biliyorum. Evli, 1 kızı, 2 torunum var. 1963 ten beri Büyükada'lıyım.
Kendi şirketlerimde farklı konularda iç piyasada ve yurt dışında çalıştım. Damla Tasarım Reklam ajansı sahibi olarak ticari çalışmalarıma devam ediyorum.

Agni Küçüknikolaidis

1963, İstanbul
Büyükada Rum İlkokulu
1981,Fener'deki Yoakimion Lisesi'ni ve sonra da Atina'da Pandion Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nü bitirdim.
2014-2019 Adalar Kent Konseyi Yönetim kurulu'unda görev yaptım. Büyükada Rum İlkokulu'nun müdürü ve Rum Vakfı'nın başkanıyım.

Nazlı Şahin İmre

1957 İstanbul.
Fındıklı Namık Kemal İlkokulu
İstanbul Alman Lisesi
Zürih Üniversitesi İşletme Bölümü.
1941 yılından beri Büyükada da yaşayan ailenin 3. Kuşağı.
10 yıl Türkiye Yelken Federasyonu Başkanlığı, 8 yıl Uluslararası Yelken Federasyonu Başkan Yardımcılığı yaptı.
Halen aile şirketinde 5.kuşak yönetici olarak görev yapıyor. Çeşitli STK'larda görev alan İmre Almanca, İngilizce ve Rusça biliyor.

Recep Kızılırmak

1981, Söke
1998 Lise Eğitimi
2002 Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Lisans Eğitimi
2012 İstanbul Aydın Üniversitesi-Sosyal Bilimler Enstitüsü-İşletme Yönetimi Yüksek Lisans
2018 İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Coğrafya Lisans Eğitimimi tamamladım. Halen İstanbul Üniversitesi- Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Egzersiz ve Spor Bilimleri ve Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinde eğitim görmekteyim,
2005 yılından beri Büyükada'da yaşıyorum, Adalar ilçesindeki çeşitli okullarda okul yöneticiliği görevlerinde bulundum.
2014 yılından beri Büyükada Şehit Murat Yüksel İlkokulu'nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım.
Evli, bir çocuk babasıyım

Ümit Bülbüloğlu

1951,Büyükada
Büyükada Taş Mektep İlkokulu
Heybeliada Hüseyin Rahmi Gürpınar Ortaokul ve Lise
1975,İTÜ Elektrik Fakültesi
ENKA,ALARKO ve STFA şirketlerinde çalıştım. 1998 yılında oğlumla beraber kurduğumuz Üm-Elta Elektrik Taahhüt San.Tic Şirketinde ticari çalışmalarıma devam ediyorum.
2016-2019 Adalar Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu üyesi

Geçmiş Dönemde Hizmet Vermiş Yönetim Kurulu Üyeleri